WT-Elements vindt haar oorsprong op Nederlandse bodem. Van ontwerp & styling, tot het testen van onze producten. Wij doen dit met passie voor vakmanschap!

Voor hoge kwaliteit mountainbike kleding ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij nemen ons werk zeer serieus en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze stoffen, wij vinden namelijk dat een kledingstuk langer dan één seizoen mee moet kunnen!

Detail 1

Naast de hoge kwaliteit kleding, vinden wij onze service zeker zo belangrijk!

Zo is 100 dagen retourrecht, snelle verzending, 2 jaar garantie en de mogelijkheid om achteraf te betalen onze standaard!

Onze missie bij WT-Elements World Toughets MTB Kleding is om mountainbikers over de hele wereld te voorzien van hoogwaardige, duurzame en functionele kleding die hen in staat stelt hun grenzen te verleggen en onvergetelijke avonturen op de ruigste terreinen aan te gaan. We streven ernaar om een bron van inspiratie te zijn voor alle mountainbikers, ongeacht hun vaardigheidsniveau, en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen, het overwinnen van uitdagingen en het omarmen van de ware essentie van het mountainbiken.

mountainbike Trail

Mountainbikers voorzien van kleding die hen versterkt, beschermt en in staat stelt om te genieten van de meest uitdagende en spectaculaire trails. We streven ernaar om te innoveren in materialen, technologieën en ontwerpen die zowel de prestaties van de rijders verbeteren met een zo laag mogelijke impact op het milieu

wt elements Sneakpeek

Bij WT-Elements MTB Kleding geloven we in de kracht van een community-gedreven benadering, waarbij we luisteren naar de behoeften en feedback van onze klanten en samenwerken met professionele mountainbikers om onze producten voortdurend te verbeteren. Door een voorbeeld te stellen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, willen we de liefde voor mountainbiken doorgeven aan toekomstige generaties en bijdragen aan het behoud van de prachtige omgevingen waarin we zo gepassioneerd rijden.

Samengevat zetten we ons in om het merk WT-Elements MTB Kleding synoniem te maken met kwaliteit, avontuur en gemeenschap, en te dienen als de ultieme partner voor elke mountainbiker die zijn of haar grenzen wil verleggen en de meest uitdagende trails wil trotseren.